Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:) Ima Pelegrini procenat cim uzima igrace iz Sevilje !!
ovaj naš džeko stvarno nema ambicija. on je u profesionalnom fudbalu samo zbog para.
a *** ko da seru pare.
Ove vjesti nisu cudne..... Pellegrini je dao izjavu da ce uzeti jos 2-3 igraca prije par dana znaci Negrado i Jovetic su ta 2 igraca.................... Pellegrini formacija sa Malagom je 4-2-2-2 ako budne koristijo taku taktiku sa Man City, mozda ce Dzeko imati sansu da igra vise utakmica, mjesto sranja sto je Mancini koristijo 4-2-3-1.
Sunce ti drago, ne mogu ni početi nabrajati gdje si sve pogriješio u pisanju...
Edine hajde u Juventus, pojacaj Staru damu, najjaci klub u Italiji koji je institucija za City.
Aha, pa da ovi nešto zahebu i da iduću sezonu igra u drugoj ligi...
Negredo je karina gledao sam sve tekme sevilje prosle sezone i krampa covjek je odigrao svi 38 utakmica u sezoni i nista vele ne moze okvira gola pogodit svako kolo 5 suteva jedan u okvir gola Navas je bio jos gori sem brzine krampa isto Beslija probije ne zna nabacit.Ova dva igraca promasaji vidjet ce te ove sezone krampe !!!
krampa zabila 25 golova prosle sezone u krampi od kluba ko sto je sevilja
I krampa za njega je Hemed izmislio fudbal !!! Jedini napadac odigrao preko 45 utakmica Rakitic ga 90 min pita s loptama i 25 golova je za plakat.Adilovic bi da 25 kazem ti prato sam Sevilju sve tekme i on je oblatna !! Ja bi volio da dodje u Eng i da bude zlatna kanta a biti ce pa se javi vec na polu sezoni kada bude s 2 gola na kontu i to penala ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa šta je sa Edinom ? Po ovome svemu ili ce ga prodati ( ako Ibro dodje ) , ili ce Edin ostati , ali onda realno Aguero ide pa pa , uz to sve jedan igrac ( napadac ) , ce dobro da grije klupu ( dobiavace sansu u FA cupu , ili Liga Cupu ) .. Moje misljenje , lijep pozdrav :)
još kad i ibra dođe ima da moj lijepi edin gleda tekme na televiziji :(
Sada letiš i sa klupe moj Edine! Mijenjaj klub ako misliš igrati!
Lovacka...