Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je i u Zavidovicima zabranjeno djetetu dati ime Teleca glava!
Ja budala mati draga, kod nas je zabranjeno da se koristi ime Avdije...
Klixovci, Rosario Vam nije najveći gradu Argentini, nego je najveći grad pokrajine Santa Fe. Rosario ima negdje oko milion stanovnika, dok Buenos Aires ima blizu 14 miliona stanovnika i u glavnom gradu Argentine živi svaki treći stanovnik te zemlje.
kod nas ima jedan ANTE BARABA , pa kazu nemoj djetetu dati ime ANTE da ti nebude ko u BARABE
JA znam jedno pet Esmeraldi jednu Marisol i Romaria itd. u svojoj mahali , kako koja serija izadje tako stancaju imena sta ces pismeni ljudi :-D
Prodajem paprike
Serem mu se na Ime
ja primitivizma u pm. Po ptici trkacici ce uskoro poludebilni mozgovi 21. vijeka davati ime djeci. Prije su to bili naucnici, knjizevnici i pjesnici danas unezvijereni sutaci lopte koji se prstom potpisuju.
Može ako imaš veze :D
šta čini popularnost kod ljudi.
ja sam mislio da je Messi prezime :O
da jednom u svoj zivotu procitas i teks a ne samo naslov članka znao bi o cemu se detaljno radi."U saopćenju regionalne direkcije za identifikacione dokumente pokrajine Santa Fe navodi se da je razlog za donošenje zabrane nadijevanja prezimena kao imena..."
nek mu daju onda prezime
https://www.facebook.com/pages/Unofficial-Millenium-kladionica/1515173372033435 samo lajkaj stranicu i da svi zajedno dobijamo...
Peres sa tim www.hramovizla.com
i u cevljanovicima je zabranjeno daVat djeci ime rudonja...................
ispravka Ronaldo
Ja bih ko za inat tu dala ime Ronaldo :D
Jbg, rodjeni hazarder :D