Peterborough
0

U prodaji najskuplja godišnja ulaznica na svijetu

Totalsport
Engleski nogometni trećeligaš Peterborough sljedeće sedmice će u prodaju pustiti godišnje ulaznice. Ona najskuplja koštat će nevjerovatnih 15.000 funti.

Za tu cijenu će osoba koja se odluči izdvojiti toliki novac moći gledati svaku utakmicu u sezoni 2011/12. iz direktorske lože, moći će konzumirati obroke u neograničenim količinama, te će biti gost direktora kluba na gostujućim utakmicama. Dobit će i status ''počasnog direktora'' kluba.

"Ovo je prvi put da smo se odlučili za ovakav potez. Ostalo nam je još nekoliko mjesta u direktorskoj loži, pa smo odlučili izdati godišnju ulaznicu za to mjesto. Znamo da je u pitanju veliki novac, ali se svejedno nadamo pozitivnom odgovoru naših navijača", branio je odluku vodstva kluba glasnogovornik.

Usporedbe radi, najskuplja godišnja ulaznica u Arsenalu košta 1.825 funti, u Chelseaju 1.695, u Tottenhamu 1.210, a u Real Madridu, preračunato, 1.575 funti.

Jedan navijač Peterborough Uniteda, 34-godišnji Julie Harris, ponudio je svoje mišljenje o potezu čelnika kluba kojeg podržava:

"Kada bih sebi mogao priuštiti, definitivno bih platio tako puno za gledanje mog kluba i bilo bi vrijedno svakog penija. Siguran sam da će se neki naši bogati navijači pomamiti za kupovinom ove ulaznice."