Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije trebao ići, kada je već oborio sve rekorde.... Ali slažem se s vama: Raul je veliki igrač
Raul is the best player in the world
Naravno, zato se prekrsti kad udje u igru :D
RAUL JE MUSLIMAN
Raul je legenda Reala. Čovjek incidenta u karijeri nije imao a igrao je uvijek na nivou... Koliko se samo asistencija za Morientesa nadavao. Real prati neko proktletstvo otkad su se legendarnog Fernanda Hierra na onako ružan način kutarisali. Nema veze, Raul će imati bolju priliku u Njemačkoj a Real će trebati jednu novu generaciju srčanih igrača a ne skupih i navikanih \"galacticos\" klasu igrača.
Prca malo mucni glavom, nakon odlaska Hierra nije nicega bilo, nijedne titule (kraj 2003.) a Zinedine je dosao 2002., a Figo 2001. !
Pravo lice Reala :)
Ne mogu da vjerujem. Real mi je u ocima pao na dno Marijanske brazde.
RAUL JE GIGANT
bravo legendo, a ovi supci iz uprave reala mogu samo da se stide slicnu stvar su uradili prije 6-7 godina i sa hierom, i tada je florentino perez bio predsjednik i mislio je da sa parama moze sve a zaboravljao na ponos, slavu, ugled reala tada mu je uspjelo jer je tada na trzistu imao zidana, figa, ronalda (pravog ronalda)... eh sad takvih igraca vise nema za kupiti, ustvari ima ali on je birao one ciji se dresovi bolje prodaju, i zato ce grcati u dugovima narednih 100 godina a trofeja nece vidjeti jos dugo nazalost ali tako je, real zasluzuje boljeg predsjednika ipak je to vjerovatno najveci svjetski klub