Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edine osvojio si Rim! Potpisi za Juventus ,osvoji Scudeto i kompletiraj sjajnu karijeru! Igrao si za velike klubove kao sto su Man.City i Roma,ali ti treba jedan gigantski klub kao sto je Juventus jer si i ti gigant . Spadas medju top deset napadaca u posljednoj dekadi ,vrijeme je da zaigras za velikana,bit ce glupo za deset godina kada budemo pricali o tome kakav si napadac bio a da se ne mozemo pohvaliti i za Juventus da si igrao. Forza Edin!!!
ma ostani ba u Romi...vec si ikona kluba...sta ce ti sa nova sredina, i sve ponovo sa 34/5 godina...srusi jos koji Romin rekord i uzivaj u Rimu...
Bio si i ostao ambasador naše Bosne, šta god da se desi.
Dzeko ce pametno odabrati
Amra je odabrala već.