Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Manchesther je pravo baksuzna ekipa za svoje navijace u Nigeriji,jer ovo nije prvi put da se neki masakr desi.Skoro je bio i onaj teroristicki napad u fan klubu ako me pamcenje dobro sluzi
nazalost vas mora poginuti jos 11092919921092181821 da biste bili jednako zaljeni i tretirani kao jedna farncuska zrtva. za moraliste tipa "mi smo u Evropi, ne zanima nas ostatak svijeta" mozete finu komparaciju napraviti sa zrtvama s ovdasnjih podrucja i "evropljana" Balkan izgleda nije u sklopu te evrope.... laku noc civilizacijo!
A sto bi nas zanimala ova plemena koja su sebi dozvolila da u 21 stoljecu na ovako bizaran nacin stradaju, a i da ih nije roknula struja roknula bi ih sutradan Al Nusra il Boko Haram, dole nema zivota jer su divljaci.
@SkinheadRajvosa ako ti tako kazes....svako dobro
PRIKAŽI ODGOVORE (2)