Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Derbi bez publike ko LZN bez Izeta ...
Eto morali su doći na stadion da oni procjene da li može pubilka da se vrati na stadion.
Vi niste normalni stvarno ako razmišljate o ovome a ne o zatvaranju dok raste broj
Ova vlada i vladajuca garnitura ne mora svakodnevno dokazivati da nije normalna...znamo mi to. Ovoliki porast zarazenih oni razmisljaju o povratku navijaca na stadione. Najbolje bi bilo da nam sve moguce mjere i zabrane ukinete...pa sta Bog da...da.
Sve otvoriti jer korona je prevara ionako.
Neka hvala!
Vratiće se ionako standardnih 200tinjak narkomana , ološa i seljačina koji dođu da psuju , divljaju i prave probleme po stadionu , a u prosjeku nijedan od njih ne zna nabrojati ni 5 igrača svog kluba.
Za ondasnje tesko stanje u Italiji je receno da je zbog utakmice ( s Valensijom ili, zaboravio sam) A nije bilo drugih utakmica u vrijeme kad je Italija patila a mnoge zemlje nisu? Nije stvar fudbala. Saopstenja ( u svijetu ) za sve drugo su na isti kalup: neiiima smisla!
M,a,r,s u 3 p,m i vi i rs.
Kazu da su bili za ali drugi entitet nije prihvatio. U oba entiteta ima epidemiologa. Vidimo da mjere pocivaju na medicinskim naukama i da je svaki procenat manjeg broja zarazenih ( na osnova mjera ) naucno utemeljen i savrsen. Mjere nemaju veze sa proizvoljnjim misljenjem politicara. Nama se servira samo cista nauka!
u prosjeku bude 600 gledatelja, mogu drzati razmak svakako
Ima li nešto u planu kada da djecu u škole vratimo?
Samo vodje navijača mogu prisustvovati.
Rizik na stadionu koji je na otvorenom al zato bitno dole da hercegovacke gazde uzimaju pare preko kladionica koje su dupke pune gdje su ljudi jedni na drugim