Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciro kriminalac i najveca medijska dolja od volim BiH pa do Tudjman ko otac
Čovjek, koji evo vidimo kako će svoj put završiti vrlo brzo..TO u RUsiji, je bio jedan otpor nekolicine fudbalercica, koji evo po izjavi "najboljeg" (MOdrića), da moraju sjesti i popričati, ili im ozbiljni problemi vise nad glavom..Šta to znači? Da su im odnosi u "repki" u k...., i da ovaj trenerčić, se malo više umislio.
@lanpirovski dao sam ti sarkastican +
Sljedeca stanica škutorijada u širokom
Prema slikama vise Lici na neki nacistički skup
Jarane, klepi lovu od knjige, što ti se fudbalski posrećilo u ovom životu, posrećilo ti se...
cuj posrecilo? Ljudi dobise Argentinu,izbace Dance koji su Fancuze namucili,Domacine Ruse koji su Spanjolce izbacili,Engleze,bili bolji u finalu...i to sreca?
@Balkab1996 Nema pojma ovaj šta priča, sigurno ljubomora na komšije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čudi me da nema Thompsona.
@dinooo1 dobro je sve dok te ne cudi kako su osvojili medalju.
Vrijeme ce pokazati da je vise imao srece nego sto je dobar trener!!!
Sve dobro, posteno. Veliki nastavljeju nizati uspjehe kao sir Feruson. Dalicu mislim da je evidentna stagnacija i los rezultat poslije svjetskog prvenstva, cak sto vise mislim da je kriza na pomolu i da neces jos dugo sjediti na klupi vatrenih
Smjena generacija međede