Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostar u srcu, Cim do groba hahahaha
Znaci, magaRAd su sad treca grupa po jacini u siroj okolici mostara
Cuj mladih entuzijasta hahahaha
Članak je otkrio koliko UZP-ovaca visi na klixu i ostavlja komentare. Propada vam koalicijski partner, a onda kreće i šutanje svih Čitlučana i Kiseljačina iz firmi na kantonalnom i općinskim nivoima u KS koje je uhljebila Naša Stranka, SDP i vaš turbo Usraša Dino Busuladžić.
Jesu l' nasi ili njihovi? cccccc
Hej Cime, za kitu povuci me
Cimska bojna, neprobojna
nikad se ne zna, NK Vis Sim Bau solidan prvoligaš, Tuzla City stabilan premijerligaš bez dugova, i sigurno imaju dobru posjećenost s obzirom da su klubovi iz manjih naselja. Bitna je dobra uprava i investitor i zašto ne bi mogao Cim za par godina igrati grupnu fazu Evropske lige??
Vise ih od Ultrasa ima 😂😂😂😂
Sad Ultrasi imaju grupu ravnu sebi da im parira 😂😂
A jesu li ovi naši ili njihovi?
ne mogu napunit stadion u ona dva šugava kluba sad i ovo jos hahahaha smijesni su
Vidi klosara zenicko, sta vi mozete napuniti ? Mi vam Bilino punimo iz Mostara jer vi niste u stanju.
koja bola grupa, djeca iz zajjebancije lafo napravila grupu za tiktok.
E odlični, tipa za 50 godina Cim prvi na tabeli, a snima se film o ovom događaju današnjem, ovom textu i našim komentarima :)
Brate nikoga ozbiljnog ne zanimaju klix komentari
Mostarski United Force 😎 ni Velež, ni Zrinjski
jesul nasi ili njihovi?
Ko su nasi ko njihovi hahahahs Cim zapadni Mostar
samo naprijed