Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ce samo city \"navijaca\" izgubiti.
Da je bogdom pametan da ode , ja mu u tom citiju ne vidim nikakve perspektive samo moze da propadne .
Sta nisu u stanju ovi portali uraditi samo da raja klikaju,evo i ja sam klikno ebo vas klik vise,al sto pravite kontraproduktivnu stvar za portal pa vas niko neuzima zaozbiljno,ebo to nek se klika...
kao što reče ovaj gore viliam historija se ne kupuje,samo jedna mraka na zemlji nije još skontala šta to znači.VLAHADIJA,što moj đedo kaže: pu pogani vlaška.
Džeko od malih nogu navija za melju, man city, sada za milan... koliko je još timova u pitanju a da se ne zna???
Ma ovo je štand na \"vrelu bosne\"...
Loša montaža slike...dajte mi sliku sa licem jednog bilo kojeg novinara Klix.ba i sutra će da bude njegovo lice u porno slikama sa pederima...ali tako da ni sam neće moći prepoznati da li je montaža. a ovo ko je radio nek se sramoti kako je loše urađeno a za novinare koji ovu sliku prikazuju i pozivaju se na nju nemam riječi...
Da razjasnimo ovo oko dresa , dakle ovo je 100% dres MIlana , svi klubovi u En.ligi moraju imati isti font brojeva sto u ovom slucaju nije ni blizu tog fonta , osim dresova euro takmicenja , opet da je ovo dres lige prvaka imao bi oznaku na ramenima tako da nista od tog i ovo je definitivno dres Milana , a ovo bijlo oko rukava to nepostoji u City-u , osim ako ovo nije još samo jedna loša montaža slike :)
volem Zelja, napred Zelja, samo pobeda u Maribor!!!
Daj Klix znamo da nemate svojih članaka osim plaćnih od stranaka, ali kad već skoro sve kopirate, kopirajte logički realne informacije i članke, znači ne mora biti provjereno, samo nek je logički realno....eto znamo da ste nesposobni, ali probajte da sakrijete i činjenicu da ste glupi
SUPER. Samo neka ne ide u moj Juventus, pa da kockaste glave odjednom postanu fanovi Juvea kao sto su bili odjednom fanovi Wolfsburga ili Citija.. Neka ga tamo, a moj Juve ima iskrene navijace, a ne kockaste prevrtljive glave. Dzeki svu srecu zelim.
a da ovo slucajno nisu gostujuci dresovi citya ?
Dzeko prvak Engleske nek crknu dusmani
OVAJ DRES NIJE MILANOV DRES UPOSTE NEGO CITY I NA BROJU 1O JE OCRTAN ZNAK ENGLESKE PREMIER LIGE. ZATO SE NE PROSIPAJTE VISE. I AVAZ I KLIKS I DEPO ITD. NA OFICIALNOJ STRANICI, MILANA PORDAJA DRESOVA JE KRENULA U VELIKIO ALI DZEKE NEMA NI T OD TABELE IMENA KOJE MOZES IZBARATI NA DRESU.. Svako dobro.
Koji je ovo supljak..ajd neka mi neko nadje neki strani sajt koji je objavio ovu vjest?? cc
Svim dušmanima i mrziteljima dijamanta,dakle... Dooobro mu se naflundrajte njegovog BOŠNJAČKOG FESLIJE!!!
dolazi dzekson u evropski celik