Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinite komentare na ovu temu ko boga Vas molim.
Doista je trebalo ukinuti komentare ima previse bolesnog naroda a lijekova za njihovo bjesnilo jos nema.
Ko god ostavi negativan komentar zna se da je napaćena balijsko-stranačka duša koja nema šta jest. Ne treba gasit komentare, treba da vidimo među kakvom zaostalom stokom živimo. Žao mi je samo što komentari nisu uređeni na način da se samo preko FB može logovati pa da znamo ko su idioti da ih i u stvarnosti izbjegavamo. Što se tiče Srne, Dario Bog da tebi i tvojoj porodici podari mir i sabur a tvom ocu vječni spokoj! Nadam se da ćeš smoći snage da komšije Hrvate odvedeš daleko na turniru.
@DonDiego pa sta fali sto imas. tako i spada za familiju poturice. svi ste na po sad.
Zasto napisati "Allah ti sacuvao" ili "Rahmet ti dusi" ako nije covjek bio Musliman? Pa lika zakopali kao nevjernika i to u nemuslimanskom groblju. Staviti emocije na stranu i biti iskren... Islam se protivi ovom i ocito je da nije covjek bio Musliman cim je pristao da mu se ne klanja Dzenaza. To sto glupi Bosnjo sam sebe laze je druga stvari.
Ipak je splasnulo interesovanje bošnjačkih medija kada su shvatili da pokojnik nije ukopan po islamskom običaju mada je bio po rođenju musliman. Evo ovi sa Klixa nisu objavili ni jednu sliku sa sahrane. To sve govori šta je bila zaleđina ove medijske ublehe oko oca hrvatskog nogometaša. Sigurno Dario Srna nije jedini nogometaš iz Hrvatske koji je izgubio oca ali ti drugi se ne spominju....
Gledah slike sa sprovoda i kad htjedoh predat rahmet i proućit fatihu vidjeh da su ga sahranili bez klanjanja đenaze i brez imama i hodža ito na vlaško groblje. Eeee---- ne mogu razumit kako insan bidne rodžen ko musliman i odluta pa nedadne u amanet da se sahrani ko vijernik. Amana aman jarabi....
Vjera je lična stvar .To bi valjda trebalo biti jasno svakom normalnom čovjeku.Sudbina je Uzeira ukotvila u Metkoviću,tamo je stekao porodicu,prijatelje,utopio se u sredinu i to je to.Da je osjećao pripadnost Islamu, bila bi mu dženaza.Očito nije.Ali to je njegova i stvar njegove porodice.Dobronamjerni će mu odati počast ovako ili onako,a od zlonamjernih se ionako ne može očekivati ništa suvislo i normalno.Od mene R.I.P. Uzeire,a porodici iskrena sućut.I žao mi je što su juče pobijedili Turke.
Moje saucesce iskreno Dariovoj porodici a Uzeire neka ti je laka zemlja
Oj Stopici moje selo malo,nista dobro ti nam nisi dalo.
Nego sta ce nosit dario nego kriz, ocu uzeiru su mu 41 cetnici ubili trudnu majku i zapalili u sred Bosne, da nije bilo Hrvatska drzave nebi nam bilo ni darija! Pokoj vjecni uzeire!
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/1216/zivotna_pricha_uzeira_srne_majku_su_mi_chetnici_zivu_zapalili.html
Ukinuti komentare? Na pedere ? - može Na hodžama i islamiskim glupostima? - može Na Božu Vreću? - može Na stručnjaka Sušića? - može Otac Darija Srne umro - hajde da skupljamo komentare Fuj.
zaboravio si amru silajdzic i dzenana jahica- dva lezihljebovica narcisa
BISMILAH RAHMANI IRAHIM NEKA TVOJA DUSA POCIVA U VECITOM MIRU I DA POSALJES SA ONOG SVIJETA NOVU ENERGIJU I SNAGU SVOM SRNI U DUELIMA KOJE OCEKUJE HRVATSKU NA EURU 2016
Mi Bosanci bi trebali naplacivati svoju genezu..!!