Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravdaju se pa ko da niko ne prodaje dresove osim njih to im je redovna politika kad potrose puno para ko mi ga vec isplatili dresovima
Koliko znam fudbaleri se poznaju po igrama ne po prodaji dresova.. Ne kazem ja da je Ronaldo los, nego cudna propaganda.. Treba i na terenu malo dokazati.. I opravdati ulozeni novac..
Liga Sampiona - pa pa Prvenstvo Spanije - pa pa Ulozeno 400 mil eura, pa sad prodajite dresove otvorit butike nije za vas fudbal A za ove levate iznad: Yebo vas derpe CR u paksu i to rozim kondomom sa okusom ribizle ;) MESSI GIGANT Mes Que Un Club!
haha što se pravdaju ovi iz madrida kako bi spustili navijace na zemlju jer je ulozeno mnogo para a trofeja nema...
Ma boli ga neka stvar, covjek GIGANT. Lako mi je za njega a vi se moje Bosnje nastavite prepucavat u prazno, ko vas (nas) benda? NIKO.
@Messija Koji si ti ljakse:) Jel te stid imalo:)? Btw. djeca su davno trebala bit u krevetu sine. Vidis li koliko je sati?
@Messija Evo te tvoj Messi,veceras smo vidjeli sebicnog pingvina kako se ne zna sastavit s loptom. A to sto ga ne vole u lisabonu, haha, cista ljubomora, bas kao sto je i s tobom slucaj. On je prestrasan igrac, a i dobio je priznanja i nagrade koji to potvrdjuju a ti jadnice mozes samo da mu zavidis.
marsh firaune prodaji dresove i uzivaj a na terenu mozes samo plakati. U Lisabonu se povraca ljudima kad cuju njegovo ime (licno cuo), kazu seljacina dosao iz Madeire nije imao za tena da kupi, odhralili ga u Benfici i fol sad glumac MESSI GIGANT Mes Que Un Club!
@Q Smijesan si:)
te sto je ronaldo krhao su mislis poput Paris Hilton koja udje u nocni klub i otrese je svaku drugu noc neko ili mislis na onu njegovu bivsu sto se slikala za playboy...a da jako zanimljive zenske sve dropulje pa zaista svaka mu cast...
Jado taj je PEDER .ebo vise .ica nego sto ces ti u zivotu vdijet
jebi se ti seljak
e je.. vas peder ronaldo
i otplatise ga prodajom dresova..?
Niste vi ba normalni. Covjek fura svoj fazon a kao igrac je FANTASTICAN, samo mi je zao sto igra u .arini od kluba.