Saša Vugdalić za Sarajevo-x.com
0
"U Londonu svi pričaju samo o finalu Lige prvaka"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne do Bog da mi ovaj prenosi utakmicu..da moram opet prebacivati da slušam arapske komentatore
\"na poluvremenu prebaciti na OBN,gorki zivot a i ostali fantasticni program Vas ocekuje\"
Ljubiteji Turski serija necete ostati uskraceni,poslije utakmice ,ocekuje vas dvije epizode sjajne serije Gorki zivot,znam da ste ne strpljivi kao i ja ,ali OBN ce uraditi sve da sto prije vrijeme prodje. iiiiiiiiiiiiii Hulk je srijelac, gooooooooooool, a J.e.b.es Hulka,Gorki zivot poslije utakmice ,specijalno izdanje sa snimcima sa snimanja !
jesi car sasa legendo.... ostani kakav jesi, zanimljiv jarane
čuj on mutant gleda finale lige prvaka, kao partner uefe. hahaha po.s.erem mu se na onu ružnu njušku j.e.b..o li ga onaj ko ga je napravio mutavog.
sta ima u slijedecoj epizodi gorkog zivota?
najjači je kad počne izmišljati ove cifre,kao što ih uvijek izmišlja u prenosima utakmica na obn-u