Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos jedan u nizu dokaza da su mediji najvece zlo
Nebi me cudilo, da se na ovom Klixu pojavi vijest; Srpski tata je jaci od Bosanskog babe!
Debilcine jedne sta ovdje ima lose sto su napisali da Srba ima najvise u ligama petice?! Da su napisali da Njemaca ima najvise u ligama petice niko nebi nista komentarisao, nego se nade 10 zadojenih nacionalista kojima smeta naslov. Klocevi jedni umjesto da kazete moramo se i mi potrudit da imamo 35 igraca u Evropi vi pisete neka nacionalisticka sranja.
h8er - nauči definiciju pojma 'nacionalizam', papagaju smiješni.
pa ima ih više i u HAGU, to za vas nije vijest?
Uz dužno poštovanje prema svima, realno Bosanaca je najviše. Više od pola tih igrača je ili rođeno u Bosni pa odselilo ili uzelo Hrvatske eventualno Srbijansko državljanstvo, a skoro svi imaju porijeklo iz Bosne, što preko roditelja što preko deda ili nana.
koliko san ja skuzija odi su nabrajane nacije, a ne regije
@kompleksas^2 nista ti nisi skuzija........bosanci su nacija,ne moze neko kome je citava loza iz Bosne i on sam iz Bosne biti hrvat ili srbin,jesil sada skuzija
Ma sve su to Srbi,tako da opet :D....
Netočno, najviše ima BOSANACA
trebe poceti strajk sa ovim jebenim klixom koga oni prave budalama, oni su bez nas nista
Bravo Klix-ovci! Jednog dana, kada završite srednju školu, vidjet ćete da se ovako ne pišu naslovi! (Možda se i pišu u žutoj štampi)
mislim da klix moze bolje od ovoga.sam naslov zvuci jeftino ;(
Vi sa Klixa niste normalni !!! Pa naše ove budale su jedva ovo čekale, samo kako bi počeli sa šovinističkim prepiranjima !!!
Žalosna činjenica jeste da šovinizam privlači najviše pregleda na našim portalima. A u tome leže novci za vlasnike istih. Zbog toga su svi balkanski portali zatrovali najnižim formama nacionalizma.
Našao se papak sa nadimkom SFRJ da nekom spočitava šovinizam HAHAHAHAHA
Joj sto ste vi naporni sa tim vijestima o srbima, hrvatima, balkancima... pa ljudi moji to su druge drzave, to su drzave koje bi za nas trebale biti interesantne bas kao sto je za Njemce interesantna Poljska ili za Poljake Ukrajina itd... nikako da pocnemo razmisljati o sebi, svojoj domovini, svom napredku, identitetu...
Truetotrue, dok je Titoida smaraće nas sa svojim bratstvom i jedinstvom sa četaljima...
Da bi se brojalo, gdje su rodzeni, mozda bi bosna i bila 1
Srba ima najviše,ali nemaju pojma,najlošija reprezentacija.
ocekivao sam da hrvatska ima najvise igraca al bilo kako bilo mi imamo losu ligu i trebali bi da bi da radimo na nasim talentima pa da mozemo kao Mamic prodavat ;)