Dojava?
0

FOTO / U komentarima prije izvlačenja napisao sve parove!

Sarajevo-x.com
Slučajno ili ne, ali pred sami početak izvlačenja parova baraža za Euro 2012, u komentarima na live prenos na portalu 24sata.hr pojavio se jedan u kojem je korisnik pod nickom "ivan2005" kazao da ima dojavu i napisao parove koji su se ispostavili tačni nešto kasnije.
24sata.hr
24sata.hr
"Hrvatska-Turska.......Bosna-Portugal.....Estonija-Irska......Crna gora-Češka....imam dojavu ;)", napisao je posjetilac portala pod nickom "ivan2005" nekoliko minuta prije 13 sati. Kako se može vidjeti na printscreenu koji smo uradili u 13:32, komentar je postavljen prije 34 minute, što bi bilo u 12:58, mnogo prije nego je izvlačenje počelo.
24sata.hr
24sata.hr
Bila ovo dojava ili pak slučajnost jer su ovakvi parovi prema mnogim "teorijama zavjere" mogli biti i očekivani, ostaje nam žal što smo od svih mogućih protivnika ponovno dobili najtežeg mogućeg. S ovim parovima je jasno da su veliki izgledi da prvenstvo bode "očišćeno" od Estonije, bar dvije balkanske zemlje, i uz moguću eliminaciju Turske ili Hrvatske.

Naše pisanje potvrdili su i na 24sata.hr gdje su precizirali da je komentar koji je naš portal primijetio napisan tačno u 12:56:

"Čitatelj 24sata imao 'dojavu'": Hrvatska - Turska.... Bosna - Portugal... Estonija - Irska... Crna Gora - Češka.... imam dojavu :), napisao je čitatelj 24sata pod nickom ivan2005 komentar u 12:56, gotovo pola sata prije ždrijeba u Krakowu. Pogodio je sve parove. Slučajno ili je imao dojavu?", stoji u tekstu na 24sata.