Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://sport033.com/video-incident-na-sjevernoj-tribini-grbavice/ Klixe, zašto ne demantujete jučerašnje laži i dezinformacije? Sreća doba je kamera i fotoaparata, pa iste ne prolaze. Ko vam određuje naslove, piše textove? Ko vama upravlja klixe? Huškački portal koji svjesno obmaljuje i laže javnost.
Protiv sam svake vrste huliganizma, ali se lijepo vidi da su "navijači" NK Željezničara prvi počeli bacat baklje na tribinu sa navijačima FK Sarajeva.
zar nije prirodnije da se zovu ljiljani, zmajevi su kineski i nema smisla da se tako igrači zovu. što se tiče ovih koji se bune zbog ljiljana oni su se bunili i protiv države bosne i hercegovine tako da nam ti navijači i ne trebaju.
zmaj od bosne degenerici -.-
zmajevi su nastali iz kineskih legendi i to je njihova tradicija. glupo je raspravljati o ovome, to su opšte poznate stvari.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo bez tekbira inace se vracaju kuci
Facebookom hara novi virus! http://goo.gl/MOvqzX
comi I mama ti navikla da mjenja kite pa sta fali ?
Bošnjaci se pokazati svoje fašističko lice i odmah će biti izbačeni na par godina...živi bili pa vidjeli he he he
Cak 60. I na kraju jos odigramo nerijeseno.
Kad ode tele sa klupe ici ce ih i 6000
Sve mogu da cjenim od vjere..al Jevreji su govna kakva nam nece biti jasna nikada
Koji ste vi kreteni ! Gdje ste vi vidjeli jevreje kod vas u vukojebinu pa da mozete pricat???
Bosanka1987 : sta stalno moras biti vulgarna sa mnom? Ja ne podrzavam izrael ni gazu nego samo kazem da ste svi antisemiti. A vukojebina je posto se svi ponasate kao primitivci. Istina je. Zlocin u Gazi ni ja ne podrzavam ali ne ponasam se kao ti da pljujem po zidove.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
דרקונים בוסניים מזל טוב
Ani ohevet otah !! :p
ALLAH prati hrabre sretno vitezovi Bosne !
Nemoj mjesat Boga/Allah u footbollu ! Ni slucajno !! Pusti Boga/Allaha van toga
Nemoj mjesat Boga/Allaha u footballu
Nema potrebe da mijesamo sport i politiku. Pametnije je!
Hairli momci, pomozite zmajevima da razbiju cifute!
Prodana je utakmica..
Ko je kupio?
ZAR NISU ZMAJEVI, A NE LJILJANI. SADA NEBOŠNJACI IMAJU JOŠ MANJE RAZLOGA DA NAVIJAJU ZA REPKU. IPAK BI TREBALO DRŽATI SE NACIONALNO NEUTRALNOG TERMINA ''ZMAJEVI''. NO OFFENCE.
Ako cete traziti razloge za nenavijanje ne morate ni navijati
Nitko ne traži razloge za nenavijanje, jer ne postoji taj razlog zbog kojeg ja neću navijati za svoju zemlju, ali kažem da nacionalne teme ne treba gurati baš uvijek i svugdje jer to izazove više problema. Hrvatsku repku nitko ne zove kockasti đavoli - to ste izmislili, a za orlove u srbiji, ako je orao nešto s čime se mogu poistovjetiti svi građani Srbije onda ok. Ljiljani u BiH nemaju taj značaj za sve ljude i zato ih ne treba forsirati u zajedničkoj repki.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
AKOBOGDA i ja idem... BHF4ever