Samuel Eto'o
0

"U finalu želim igrati protiv Barcelone"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nogometaši Intera zasjeli su na čelo grupe F Lige prvaka nakon što su se u srijedu u Kijevu izvukli u zadnjih pet minuta utakmice 4. kola.

Dinamo je vodio golom Andrija Ševčenka od 21. minute, a talijanski je prvak do tri važna boda došao zahvaljujući pogocima Diega Milita i Wesleyja Sneijdera iz 86. i 89. minute.

Najzvučnije ljetošnje pojačanje Intera, Kamerunac Samuel Eto'o, objasnio je razloge buđenja milanskog kluba u drugom poluvremenu.

  • Kada nam je na poluvremenu trener Jose Mourinho rekao da napravimo veći pritisak, poslušali smo ga i mislim da smo zaslužili pobjedu. Sada trebamo još tri boda u preostale dvije utakmice da bismo se plasirali u osminu finala - rekao je Eto'o, a na pitanje o svom donedavnom klubu, evropskom prvaku Barceloni, nije želio puno pričati.

  • Ne mislim previše o Barceloni, ali vjerujem da neće imati problema da se plasira u drugi krug. Volio bih igrati protiv njih u finalu Lige prvaka, ali jedina mi je briga trenutno Inter - dodao je Eto'o koji će protiv bivšeg kluba u svakom slučaju igrati već u sljedećem kolu, 24. novembra, na Camp Nouu.