Stoke "uništio" Bolton
0
U finalu FA Cupa Džeko protiv Begovića
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde Begovicu pusti jedan go Dzeksonu :)
Slab ovaj Asmir još nije dao go za Stoke
gledace utakmicu ko i mi ostali
Asmir će ga prije dzeke dat kvota na kladionicama.
Ako bi Stoke i pustio Dzeku da im da go, opet bi ostao bez gola u premier ligi. A u FA cupu vec ima par golova, to nije problem.
a nije bio kloc kad je zabio rumunima i mnogima...kakav smo mi narod i kakvi komentari,pa jeli vas stid imalo?džeko dijamantu samo naprijeed!
volio bih da begovic bude na golu a za smotanog deku me zaboli racku
Begovic ce braniti, ocidgledno ne pratite engleski fudbal. Menadzer Stoka je dogovorio da Sorensen brani u kupu a Begovic u ligi i tako je dosad otpocetka bilo...
ibro beze pojma nemas 90% dzekine igre se svodilo na asistencije misimovica, a 10% na zalutale lopte, u city-u nit\' ima misimovica, a bogami ni zalutalih lopti
Edin Dzeko je gospodin kojem vi mozete samo da zavidite i o kome mozete samo da pricate.Mozete biti ljubomorni i zavidni a mozete mu samo p**siti.Dzeko nosi broj 10 u naj jacoj ligi svijeta a da nije zasluzio nebi ni bio u Engleskoj.Nemozete reci da je sve golove dao zahvaljujuci Misimovicu jer Misimovic nije asistent sve i jednog Dzekinog gola.Nemozete reci da nije jak i kvalitetan napadac jer nebi bio dvije godine zaredom najbolji golgeter Bundeslige.Ako neznate koliko je bundesliga kvalitetna onda nepratite fudbal.Trebaju mu samo sanse i golova ce biti.A ja sam vec u drugoj utamici primjetio da ga ne vole u klubu,cak je i Tevez izjavio da je Silva naj jace pojacanje samo da spusti Dzeki jer se boji da ce ga Dzeko presteci,a jos je bio i igrac mjeseca sto Tevezu naravno smeta.
To pitarima vokri sto oni nemaju izvrsnog igraca pa lupaju
Hallo urednik sportske rubrike. Na golu ce biti Sorensen, jer je branio svaku utakmicu Kopa, ukljucujuci i ovu sinoc. Uostalom nije Asmir klosar da se zamara Kup utakmicama u kojima je odbio da brani kada i nije bio prvi goman Stokea. Asmir rules.
Prije će ga Asmir zabit u Premijer ligi nego Džeko, smijel\' se ko okladit?
Džeko je Najskuplje plaćen navijač,Sjedi na klupi i zaradjujem Milion Dnevno
Sta vi hocete, dobro je sto nisam pozvo Begovica na utakmice Repke. Dzeko je vise golova dao za Man City nek Begovic za Stoke City!Q
P.i.p.o. je debela u$rana supc!na!
Klotz of the match: Edin Dzeko