Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Najbolje da prodaju hazarda uzmu pare i riješe se glavnog problema u ekipi
nije do trenera nego do igraca ovaj trener je odlican nego igraci su previse ufurane licnosti jedan hazard kolika god on bio zvijezda i extra igrac ne postuje trenera radi sta je njemu volja onda losa transfer politika
Zna se da Hazard ide na ljeto. Willian nije zadovoljavajuci. Pedro isto nista posebno a oni nece uopste da guraju Hudson Odoi-a. Do koga je to? Neko ko ima potencijala da bude top krilo, glupim potezima ga tjeraju iz kluba. Mali je u zadnjih 5 utakmica u kojima je dobio rpavu priliku pokazo vecu borbenosti nego iko, a talenta znamo da ima.
Ista sudbina ce bit i sljedecem treneru. To sto se dovedu dva igraca na prelaznom roku i to neki konji poput onog koca iz evertona i popivode iz lestera nece dovest do boljeg sutra. Treba im jedan igrac poput matica i to je sve.
Sto ne objavite klosari da su takmicenja na eyofu odgodena ? Toliko o organizaciji. 😂😂 Paśice moje dobre.. 😂😂