Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji potencijalni protivnici. Nećemo mi vidjeti evropskog. Sve to treba rasformirati. Sad će nas još do februara zavlačiti sa izborom za novog selektorom.
@vrhovni miš Zato i kazu "potencijalni" - more bit' bidne a more bit' i ne bidne :)
bice dobra voditeljka, odo gledat...i da vidim skim smo mogli igrati da smo prosli 🤣
Rece li ko gdje bi igrali u grupi ako kojim slucajem prodje BIH? Nedavno je pisalo Bilbao i Belfast!?
hrvatska imala 2-3 prvoligasa u SFRJ . Srbija ima 3-4 a BiH imala uvijek 6 ( Celik , Sarajevo Zeljo , Borac , Sloboda , Velez ) koji su uvijek bili u gornjem dijelu tabele . Pored taoga smo Hajduk , dinamo , Zvezdu i Partizan namirivali najboljim igracima i opet im dali petrade i 6 ice . Recimo Velez dao Partizanu 6 komada a Zvezdi 5 . to je jedan od hiljadu razloga za agresiju i unistenje BiH
Pobjednik baraža A se usrećio.
Naš jedini adut je da Musemić preuzme reprezentaciju.
Grupa F strašna
Prejaka je to grupa za nas,ali hajde ako prođemo baraž bitno je se pojaviti na velikoj smotri.Znači drugog kruga za nas nema prolaza.
Oj grupe Bože sačuvaj, bolje nam je da ne idemo na Euro.
Čuj čekamo potencijalne protivnike?! Daj onda odmah pređite na finale...
Nista mi nije jasno, 20 zemalja domacina...ko skim...kako?
@abassamjafpfqw Realno bezveze ,da obiljeze jubilej 20 godina tako cu odlucili,jedna tekma se igra u rimu,druga u bakuu,treca u bilbau,cetvrta u londonu itd ...naporno za igrace,bolje bi bilo da je domacin Engleska recimo
Ma šta to zmajići vaši ćekaju :D :D :D Hajde realnosti malo, nećete na Euro.
Sve je otvoreno i moguce...
Da vidimo koga će gušteri dobiti.
Mi cekmao baraz i novog selektora!