Kup BiH
34

U Borcu oduševljeni prijemom u Olovu: Navijači Stupčanice pokazali kako se bodri klub

D. P.
Duel u Olovu odigran je u odličnoj atmosferi (FK Borac)
Duel u Olovu odigran je u odličnoj atmosferi (FK Borac)
Iz FK Borac poručili su kako je prijem u Olovu na utakmici šesnaestine finala Kupa BiH protiv Stupčanice bio izuzetan i tim povodom zahvalili su se domaćinu susreta.
Banjalučani su jučer rezultatom 3:1 rutinski savladali Stupčanicu koja se ponovo pokazala kao ekipa koja ima potencijal.

Utakmica je odigrana u izvrsnoj atmosferi gdje je domaćin pokazao ozbiljnost pri organizaciji. Posebnu "notu" dodali su navijači koji su tokom svih 90 minuta srdačno bodrili svoje igrače.

Stoga, iz FK Borac odlučili su se zahvaliti domaćinima i poručiti kako su primjer kako se poštuje rival i istovremeno bodri svoj klub.

"FK Borac zahvaljuje se načelniku opštine Đemalu Memagiću i predsjedniku Uprave kluba NK Stupčanica Semiru Degirmendžiću na izuzetnom prijemu i dobrodošlici. Veliku zahvalnost upućujemo navijačima i simpatizerima kluba NK Stupčanica koji su svojim navijanjem i sportskim duhom pokazali kako se poštuje rival i bodri svoj klub", saopštili su iz FK Borac.

Banjalučani su, također, naveli i situaciju nakon utakmice tokom koje su, zajedno s igračima Stupčanice, obišli tribine i pozdravili navijače.

"Želimo da im se zahvalimo na gromoglasnom aplauzu i fer i korektnom navijanju tokom cijele utakmice. Svoju zahvalnost na odličnoj navijačkoj atmosferi, Borčevi igrači, pokazali su odlazeći zajedno sa igračima Stupčanice do publike, te time "pokupili" simpatije i gromoglasan aplauz. NK Stupčanici želimo svu sportsku sreću u nastavku prvenstva", zaključili su iz FK Borac.