Nogomet
0

U Bayernu ponovno strahuju zbog Robbena

Totalsport
Arjen Robben (Foto: AP)
Arjen Robben (Foto: AP)
Holandski nogometaš Arjen Robben napustio je jučerašnji (srijeda) trening Bayerna nakon samo 20 minuta i pitanje je hoće li igrati u gostima kod Mainza u subotnjoj utakmici 23. bundesligaškog kola, piše Bild.

Robben je, navodi njemački dnevnik, nakon kratkog razgovora s ozbiljnim trenerom Louisom van Gaalom, otišao u svlačionicu, a i u ponedjeljak je samo trčao sa strane umjesto da trenira sa saigračima.

"Arjen je otkazao trening samo kao mjeru opreza. Nadamo se da će igrati u Mainzu. Treba nam", izjavio je sportski direktor Bayerna Christian Nerlinger.

A izražavanje nade, piše Bild, znači da u bavarskom klubu nisu sigurni u Robbenov nastup i da je ponovno zavladao strah oko Holanđanina. Robben je, podsjetimo, propustio cijeli prvi dio sezone zbog povrede zadnje lože.

Koliko je važan aktuelnom prvaku, govori i podatak da je tri puta zaigrao u početnoj postavi i Bayern je pobijedio u sve tri utakmice. A Robben je pritom postigao četiri pogotka. Protiv Kölna nije igrao zbog prehlade, a Bayern je izgubio s 3-2.