Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad mu proradi inat bosanski pa bude najbolji, bilo bi zanimljivo..
kakav bolan inat. Da se mi inatimo ne bi bili u gabuli 30god vec bi se pokrenuli.
De mi objasni sta je to inat bosanski hahahah, prazne floskule dajte molim vas
Barcelona objavi tvoju sliku i napise Maestro i onda Bosnjo koji od baba zica marku za kafu dodje i pljuje po momku. Pogana nacija totalno
Debilu nema više kafe za marku.
Treba priznati da je lik uzeo ogromne pare, a da je ispodprosječan igrač.
Traba priznati da trebas nastavit pratiti umjetnicko klizanje
Igrao lik u Turskoj ligi i bio uglavnom na klupi ili u gledalištu. Turci ga nabili nogom. Bešiktaš prošle sezone prvak, ove godine nisu se uspjeli ni u evropska takmičenja plasirati. Činjenice buraz, ništa šuplja.
Valja panja utrapiti nekome. Šta da su išli kontra i realno rekli truba si, ne trebaš nam. Lik bi sjedio u gledalištu i klepalo pare, a niko ga ne bi htio. Ovako im možda prođe taj marketing, da ga nekome uvale.
Šta tebe boli khurac koliko ko ima komentara i čime se bavi. U komentaru se iznese svoje mišljenje bez vrijeđanja. Pjanić je interesantan lik, samo po tomr što je uzeo velike pare, a u suštini taraba od fudbalera. Za mene se prika ne sekiraj što se tiče posla i finansija. A vodi računa o sebi i svojoj familiji.
Tako mi je drago sto nije podvio rep i pobjegao. Imao je gdje sigurno! Sretno Mire i pokaži ko si
Mnogima je san da pogledaju jednu tekmu barse, a da ne pričamo ostalo
Pjanke jeste maestro
Da, da, računaju. Možeš misliti.
I oni su prnuli u šišu!
I oni su prnuli u šišu!
Moraju ga reafirmirati da ga prodaju, jasno ko dan...pa ko ce ga ovakvog, protjeranog...nije ni u Besiktasu bio dobar a da se dokaze u Barci sa 32 godine pored zvijeri od 18-19 godina
objavili video da ga prodaju xD
Volio bih ga vidjeti kako daje gol realu
Daj digni formu bar jos ove 2 sezone
mire samo ljuljaj ⚜️
tesko njemu sa 32 god kad se treba izborit u ekipi a svi po 18, 20 godina