Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajte, sarajlijice u Ćumur city da vidite kako Hljumani deru :)))))
ovako je zgadija laprdala i pred gostovanje u lukavici......kad ono pad.dabogda ih buducnost pomela i na terenu i sa terena.naprijed\"hljumani\"poderite taj sljam da vam ne zapogane banovice.
nakrrkkachim ti se seestrre i maateere i tebi i info pitrachichu piichichu
info kralju hebi im kevu svima najjaci si majke mi
sarajevo zauvjek tebi pjevacu
Institucija melje... idemo dalje..... Mi volimooo i bodrimooo Samo nase SARAJEVOOO Kad damo gooo, il gubimoo Nasu pjesmu pjevamooo...
ponavljam: sipci, mars sa nase vijesti! idite komentarisati meljin poraz u visokom
KADA UMREM I ODEM I KAD ME NE BUDE JA CU ZALITI SAMO STO NISAM UZ TEBE
a sta ce drugo seljaci radit neg cupat stolice, sve lafo raja s carsije :) sve veci od veceg klocevi
VASIM SELOM HORDE PROLAZE! BANOVICI, BANOVICI OTVARAJ KAPIJE, EVO IDU, EVO IDU HORDE SARAJLIJE. OVOM PRILIKOM POZDRAVLJAM PIPINU MAJKU I PORUCUJEM PIPI DA SAM MU OSTAVIO SNICKERS ISPOD JASTUKA.
Nema sjeverne tribine u Banovicima. Pitari idu na istok. Dobit ce najverovatnije cijelu tribinu koja prima 3600 mjesta sjedecih ili ce jedan dio ogradjeni koji prima nekih 500-600 mjesta sto je mozda i dovoljno. Valjda nece kao prosli puta cupati stolice i bacati u teren.
cuo sam ja da u banovicima postoje samo 3 strane svijeta, valjda su oni gore na vrhu karte, pa nema dalje sjevera hahahahhahahah :D
U banovicima nema sjevera kralju
HAJDE SAMO ZABIJ GO
I SAMA TEBI, TEBI DAJEM SVE SA SJEVERA ĆEŠ ČUTI NAŠU PJESMU SARAJEVO VOLIM TE oooooooooooooo nananannannana