Posljednje kolo Premijer lige
0
U Banjoj Luci sve spremno za veliko slavlje
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekipa koja u jednoj sezoni pobjedi Sarajevo na Koševu, Želju na Grbavici i Široki na Pecari, fakat zaslužuje titulu. Respect !
bordo!
svaka cast za komentar da je barem malo vise ljudi sa takvim stavom i u RS i u FBiH (pogotovo ovih glaveshina sto se predstavljaju kao politicari) mozda bi se imali cemu nadat Borac BL je zasluzeno sampion i ne preostaje nam nista drugo nego im cestitati
Ja lično kao Sarajlija i kao navijač Želje nemam nista ni protiv Borca ni protiv Banja Luke, prosle godine kada je Borac uzeo KUP na Grbvici dobili su aplauz kao i ove godine, cestitam Borcu na tituli i to je to ... Borac je bio najbolja ekipa u PL. zasluzeno osvojili Šampionsku titulu ....
OK, Bosna nije naša država ali je naša zemlja. A to je velika razlika, kao da ti dođe gradska uprava sa rješenjem o rušenju a ti imaš sve papire i voliš svoju kuću. A borac u ovom sivilu od lige jeste za nijansu bio bolkji od drugih, malo sreća i to je to. Meni je jedino drago da je počelo pošteno u BiH ligi da se igra i kući i na strani pa neka bolji pobjedi. Željini navijači, tj jedna tribina, gdje nisu ovi \"manijaci\" je normalna raja kojoj nije bitno šta i ko. Iskreno, bilo mi je veoma drago da još postoje takvi ljudi. Da je do onih koji su aplaudirali, i do mene samog, ne i se juga ni raspadala i danas bi imali 4 ekipe u LŠ, ovako...svi znamo, ko god pobijedi isprada u prvo pretkolu... a Bosna, ha šta ja znam, zamjerila se Srbima i iskren sumnjam da će je Srbi ikada voliti kao državu, iako ja lično smatram da je Bosna najljepša država u EX-Yu...nema zemlje do Bosne, ni države od Bosne!!!
A STA SE SLAVI DA NIJE TITULA LIGE KOJU NEKAD NISU HTJELI IGRATI..HAHA....SVE CE DOC NA SVOJE
čestitke borcu banjalučkom na osvojenoj titulu prvaka bosne i hercegovine u nogometu.njihovi igrači,klupski djelatnici i navijači dokazali su ove godine da su naj bolji.pozdrav iz humske zemlje.
A ŠTO JE TO \"BIH\" BIK!?
Nabijem te na humnu BiH i na BiH, do jaja...
Borcu BL sve cestitke, zasluzeno i tacka. to je nas najbolji bosansko-hercegovacki klub koji ce nas dostojno predstavljati u evropi i koji ce na svojim susretima imati istaknuta sva obiljezja BIH i zbog toga mi je posebno drago- to nasa BL zasluzuje, pozz svim cistim I normalnim VULTURESIMA!!!
Ljudi,ovo je tema o fudbalu!!! n.a.c.i.o.n.a.l.i.s.t.i. sikter!!! Sve cestitke ekipi borca,zaslužena pobjeda i titula!!Fkt su najbolja ekipa kod nas trenutno. Puno srece u Evropi! samo dodjite opet na grbavicu,pa ko bude bolji dobice opet aplauz,vidimo se u superkupu! ;))
@@burek Strpljivi smo mi, cekacemo kao sto ste i vi cekali. BIH NEVER, SRPSKA FOREVER!
@@burek 28.05.2011. u 09:50 sto bi pripadali ikome kad mozemo biti samostalni! FREE REPUBLIC OF SRSPKA!!! _________MA OTISLI BI VI DAVNO AL VAM MI NE DAMO, SARAJEVO VES HANDRI, TU JE VLAST A NE NEGDJE TAMO, AL POLAKO VEC STE SADA ZELJNI HLJEBA, SUTRA KO ZNA-...
ODE JOS JEDAN SMRDLJIVI SRPSKI \'heroj\'.... hahahahahahah
sto bi pripadali ikome kad mozemo biti samostalni! FREE REPUBLIC OF SRSPKA!!!
Lucifer 28.05.2011. u 09:21 Sto zivite u njoj ako nije vasa drzava ??? Idite preko Drine i gotovo. MA ODCIJEPILI BI SE ONI, AL NEZNAJU SAD KOME BI PRIPALI, POCEO TADIC HAPSITI SVE REDOM, OD PREŠEDNIKA-ĐENERALA-PA DO PALA. HOCETE LI IKAD DOCI PAMETI ...
slavlje je otkazano zbog hapsenja Djenerala Mladica!