Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
braco moja mila...pa ovo nije fudbalski klub za koji navijam decenijama...ako se nastave ovako valjati i bezidejno dodavati ovo ce postati fk hrkljus...
@yeba.mene.drzava po jedno dvjesta grešaka na obje strane, pa ne mogu sastraviti ni 4 pasa da ne pogriješe. Prefacio sam na Senadov dnevnik, ne vrijedi ova utakmica gledanja. Za ovakve utakmice treba uvesti pravilo da ostanu bez boda i jedni i drugi
Nadam se da su u Sarajevu svijesni kakva im se prilika ukazala i da praktično pobjedom jednom nogom osiguraju titulu.
Šta ce ba Željo drzi ih frajer sto su spursi njegovi Dužan igracima neda plate kako ce ba igrat
Moj komentar od 26.7.2018. Vjerovatno neki ne znaju, ali trenutno Sarajevo "grabi" ka tome da bude broj 1 u premier ligi, a vjerovatno i u regiji. Akademija radi punom parom. Sponzori jaki, para se ima, dobar trener. I doći će rezultati.
a već ovaj vikend čitamo ovakvu vijest: Bordo vikend: Pobjede svih selekcija FK Sarajevo U-15, U-17, U-19 Sarajeva i naravno A selekcija Sarajeva, sve same pobjede ovaj vikend.
da su pobijedili Sarajevo bi dolazilo na Grbavicu ovako idu na Kosevo
BIH JE BORDOOO!!!!!
Nalic Di Francesco za sirotinju
jel ono Tuljan na 13. ?
ova igra Zelje je samar svakom navijacu
Bolje da smo gledali Kalesija-Janja ,golova ko u priči ..8-0 bilo
manijaci usli u 35 min a izasli u 80 CCC,ivetic mesar
Nabider je vamo, eto hlopte bjezi, ja cu pusti me, udri ga, pala lopta na zemlju nedaj joj.
Manchester City na 3 utakmice postigne golova kao Sloboda u citavoj sezoni,veceg destruktivca od Nalica nisam u zivotu vidio.Njemu bi i protiv Janje 1:0 bio odlican rezultat.
Al zato zeljo melje sve.Imate 2 zeca u ekipi i opet nista😂😂
Dzaba dadoh 2 km telekomu...
Ne znam samo ko prati ove utakmice majke mi
pojma nemate mamu vam glupu