Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plan vec stoji. FK Sloboda se gasi zbog dugova, a Tuzla City mijenja ime u "OFK Sloboda". Azmir ostaje na Tusnju, a uhljebariste Secerbegovica i ekipe ide u proslost.
Boli Azmira za slobodom. On ce sa citijem preuzet tusanj bilo kako bilo.
Znam dace sad ovi Pitari lajati, ali ako bih volio da neko osvoji titulu mimo Zelje, vise bih volio da to bude Radnik , nego ovi Pitari, koji bi i Velez otjerali u Federalnu ligu, samo da osvoje titulu. Radnik je najspremnija ekipa od svih u ligi. Jedino ih hebe to sto moraju prepustiti bodove Borcu, Sarajevu, i Zrinjskom.
to samo neki degeni mogu pricati,svako normalan zna da su sarajlije i rođeni braca velika,na terenu ima rivalstva naravno jer tako je ali izvan terena su u dobrim odnosima
https://www.youtube.com/watch?v=aDAOTzYHKlI čisti penal za Velež-nisu svirali, https://www.youtube.com/watch?v=aDAOTzYHKlI nek su svirali nepostojeci penal FK Sarailabadu. https://www.youtube.com/watch?v=hAre9RXkL50 doslo do tuce nakon utakmice, jer su Veleza ponovno pokrali kao i svaki put. Hebbali vam Pitari i Sarailabad mater. Nikad vise da nisam cuo da ste ikad spomenuli neko bratstvo sa lopovima iz Sarajeva,
Sve fol prijateljski klubovi, a dva puta u godini nas zakinuli. Nama takvi prijatelji ne trebaju. Prvu utakmicu nam je Sarajevo zabilo gol dok je nas igrac lezao, nikakvog fair-playa nije bilo. Danas dva penala nam Petrovic ne sudi. Kako je Sarajevo trazilo da im Mujic ne sudi, i mi trazimo od Saveza da Sarajevu vise nikad ne sudi lopov pitarski Petrovic.
kmeci koliko hoces,imali ste pored toga 20 prilika i promasili ste boga oca..