Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iz Jablanice samo janjetina valja...
Ovo sto se desava Lulicu jeste rasizam, samo sto je on zrtva rasizma u ovom slucaju. Kad Buffon obuce dres sa brojem 88, ili kad Di Cannio pozdravlja fasistickim pozdravom, onda se ne dize ovolika prasina. A kad stranac nesto kaze sto nema veze sa rasizmom, e onda je: "Ne moze to tako." Da si Talijan moglo bi. Lulicu nisi se trebao izvinjavati. Treba biti kao Zlatan, kazes svoje i drzi se toga i nikom se ne izvinjavaj, onda misle da su jos u pravu.
ma dobro, nogometasi i inteligencija ne idu u istu recenicu. ja ga npr ne bih kaznio zbog izjave da je rudiger prodavao carape ali zbog naknadne izjave da i bijelci prodaju bih, pa kako mozes bit toliko glup pa uopste pominjati rasu, provibtna izjava uopste nije imala rasisticku konotaciju i mogao se izvuci bez neke velike kazne...
To je sve zato sto je Lulic crnac
odma kazna nekoliko utakmica, lacio bez publike, novcana kazna i čak kazna i za FSBiH. oni su mu mentori.
Evo i kod nas ovi pojedini debilu na klix-u jedu govna,pa nema veze sa rasizmom😉
Najjaci oblik glave, k'o da ga je tavom u potiljak neko zavalio..
E jesu mu se naklatili, samo ja nigdje ne bidim uvredu rasisticku
Svašta se danas naziva rasizmom :)