Vjeruje bh. vezisti
59

Turski studenti iznenadili predsjednika Bešiktaša pitanjima o Pjaniću i ostanku u klubu

D. P.
Pjanić i Cebi (Foto: Bešiktaš JK)
Pjanić i Cebi (Foto: Bešiktaš JK)
Predsjednik Bešiktaša Ahmed Nur Cebi držao je govor studentima u Edirneu, a oni su ga iznenadili nekolicinom pitanja o Miralemu Pjaniću.
Cebi je bio gost mitinga na TED Edirne koledžu gdje je držao govor studentima. Predsjednik kluba je dobio velike aplauze i poklone, a onda su ga studenti pitali da li će zadržati Miralema Pjanića u klubu.

"Pjanić je svjetski brend. Želimo ga zadržati u našem klubu, ali sve zavisi od situacije. Nikada nećemo pokušati uraditi nešto što nije u okvirima naših mogućnosti. Ukoliko se bude uklapao u naš budžet, nadam se da ćemo ga zadržati", rekao je Cebi.

[TWITTER]1459164378117423105[/TWITTER]

Studente je zanimalo i da li je predsjednik kluba zadovoljan najvećim zvijezdama, Miralemom Pjanićem i Michyjem Batshuayijem.

"Obojica su vrlo vrijedni igrači u svjetskim okvirima. Ipak, mislim da nisu posve motivisani zbog povreda koje im stvaraju probleme. Naš cilj je uvijek biti bolji od rivala i vjerujem im obojici", rekao je prvi čovjek kluba.

Podsjetimo, Pjanić se u Bešiktašu nalazi na jednogodišnjoj posudbi iz Barcelone. Ukoliko bi turski klub želio da ga zadrži, morao bi izdvojiti ozbiljnu sumu novca za svoje standarde.