Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doživotna suspenzija, zabrana rada u sportu, liječenje povrijeđenih da plati i troškove protivničkom klubu do kraja sezone. "Sportista???"
... igrač utakmice bio je Mansur Calar, sa dva gola, jednom asistencijom, dva preklana i jednim nedoklanim protivničkim igračem.
Prljavi kurd.
Zacudio bi se kada bi aplikacija klixa makar jednom u pola godine omogucila pustanje videa direktno sa nje. Svaki put skoro moras ici na youtube i sam traziti video.
Kakav bolesnik covjece!
Oooooo tuuuurciiii
Prirodni Osmanlija
To samo turcima može na um pasti!
Nema mnogo razlike izmedju ovog manijaka sa britvom i pojedinih komentatora na ovom clanku. Jedina je razlika da prozvani komentatori nemaju ama bas nikakvog talenta osim da prde i smrde, svako u svome toru.
Prosjecni turcin
ovaj je bio u mudžahedinima garant
Ne zadnja utakmica, nego zadnji dan na slobodi, pa ovo je za zatvora.
Pa i klub se zove SATARA spor hahahaha
pa kakvi ste vi bolesnici u komentarima cast izuzecima, ne znam koja da je vijest dole odmah muslimani vlasi cetnici mi ovaki vi onakvi..pa sa vama takvima treba doci ovaj i sve nas izrezati
treba ga staviti penale da suta :D
To su bosnjacka braca!