Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce amidzin jazavac Tino u Inter 😆
Sta imaaa italija??? Vozzzzzz.. Nisu Feneru za 10 A hoce tom smecu od lige i kluba za upola. Sta imaaaa?? A vamo jos igra EL ovu sezonu sa Konyom.
Sta imaaa italija??? Vozzzzzz.. Nisu Feneru za 10 A hoce tom smecu od lige i kluba za upola. Sta imaaaa?? A vamo jos igra EL ovu sezonu sa Konyom.
Fataj se Italije Bajicu i povuci za sobom ostalu bods sku koloniju. Nemoj zaboraviti da se zahvalis Koniji takodje.
Da su fino cekali malo. Pa prodali covjeka iz prve ruke, i uzeli kes. A vako ce mrve da pokupe. Stvarno smo mi glupi ljudi. Nas treba svaki dan udarati maljem u koljeno da bi pameti dosli.
Vjeruj druze da je u Zelji igrao do danas ne bi otisao za vise od miliona a i to je upitno. Pa Lendric da je otisao iz Hajduka ne bi ispod 2 miliona
eto južne tribine
Želji oko 450 hiljada KM, sljedeći transver 1 milion aBda. E moj Dulja u pogrešnom si klubu igrao :)
Baja je king...Dulja je smijesan...