Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar, kupujem!! :-))))))
super. Savijetujem ti da se tamo preselis sutra.
@Dr.Baltazar placem ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
super. Kad odes na neki europski portal, isto tako vidis kako reklamiraju novi dres od strane drzave. Tako Englezi na The Guardian su stavili novi Njemacki dres za Euro 2016 a Francuzi novi Talijanski. BOLI ME QURAC ZA TURSKI DRES - kakve veze ja kao citalac novina u BiH imam sa Turskom?
sve ok osim ovih plavih linija
Ne kužim šta im znači ovaj polumjesec?? Tamo su amerikanci sletjeli još 1969.godine.. Valjda se tuci dive americi..
Prosjecnom Bosancu, a pogotovo onima koji su prije rata zivili u selima i jos uvijek piskili i kakili u septickim jamama i nemaju trecu osnovnu, Turska je obecana zemlja. Sta ces - tako ti je kad se glasa za Bakira. Budale misle da su im Turci braca a Turska vise ulaze u Albaniji nego u BiH. Cak u Srbiju pet puta vise. Intelektualci su davno napustili BiH - neko se je vratio i ti su uvijek dobrodosli jer sa sobom ponesu sire horizonte.
@Dr.Baltazar - ajde ne seri. Dubrovnik, Zadar i pola Dalmacije koja je bila pod Venecijancima je i to doba razvijenija bila nego djelovi bosne sada. Koja glupost. Isto tako kao sto su turci doveli te stvari u BiH i pola Balkana, stari Rimljani su u 90% zapadne Europe. pa ti vidi gdje je bolje.
@dmachiavelli - po cemu je obecana zemlja? daj mi primjer. Po zivotnom standardu sigurno ne. Po postovanju ljudski prava sigurno ne. Ne cini mi se da u HRvatskoj ili Srbiji ili cak u Bosni vlada blokira social media. Da zatvara novinare. Daj mi primjer u cemu je Turska bolja od recimo Grcke i Hrvatske. Ostavi Bosnu koja se treba sa Afrikom mjeriti - sigurno je bolja od Rumunjske i Bugarske po mnogim indikatorima.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
koji kurrac samo Turska, gdje su ostali..da li je Turska bitnija i atraktivnija od ostalih?
@dmachiavelli jesu, a ovo nije sportski portal ali važno je da je Turska
@dmachiavelli nisam te razumio najbolje... početnici?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa svaka reprezentacija izbacuje novi dizajn za Euro, neki su davno izbacili, zasto reklama za Tursku???
Imas stranicu footyheadlines ukucaj i bices u toku sa svom sportskom opremom koja se pojavljuje, kopacke, dresovi, lopte itd...imaju i poseban clanak kako ce sve reprezantacije izgledat na Euru...
crveni donekle., ali ovaj drugi ko kutija od praska.
nike je zakon nasi su isto trbali uzetu a ne adidas al haj stas....
Boli me racku za njihove dresove. Siguran sam da i oni ovako naše objavljuju, pff...
Lijepi, moderni...
za koga ce federacija navijati ako budu igrali turska i hrvatska?
Za koga će Srbi? Hrvati su vam bliži po mentalitetu a Turci genetski.
Sa komšije ili ti susjede :)