Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama Turkovicu, nisi bash neka sreca od igraca! Najbolje ces pomoci ako se povuces iz fudbala! Naci cemo ti nesto u vodovodu il elektroprivredi!
hajde Turee...pozz od pitara s Cvile!!!
nema ni Outlawsa, ni 5 mojih prijatelja iz haustora ni jos bar 50 pitara i porodica kojih licno znam jer sam cijeli zivot tj 30 tu...
Ovaj klix nikako da skonta da ako hoce da bude vise od mahalskog portala,mora uvaziti cinjenicu da postoje i drugi klubovi koji igraju "lopte" u BiH.
Hajti ljepoto u smrdljivu tuzlu ili zenicu nisi ti kalibar najtrofejnijeg kluba u BIH
dobili rajvoSa ko da su ligu sampiona osvojili ... Volim kad se bijeda obraduje vise neg ista :D
Hahha pa blizi ste joj vi nego sloboda
hahah pa druze ti ispadas teski kompleksas :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Igračina na baterije, svi smo mi nedo=smrad turković buhahahaha kad ovakav kloc dobije prostor na ovom portalu, nema više šta da se priča..pare pričaju, kupio si klupu da grije u n.k seljana, a sad i evo platio članak o sebi., bravo smrdo $turkoviču hahhahaha
Željezničar - Mladost DK (0:1) 😁
Zeljeznicar - Torpedo 1:0 ok
Gazi malo Sarajevo!
za ovaj nije otišao iz melje
hahah kako fino tepate jesmo vas SAMLJELI 😂😂😂😂😂