Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije ovo mijesanje politike u sport?
Naravno , UEFA je protiv toga strogo , ali to ne važi kad je Turska u pitanju . Drugim riječima neće da dadnu muslimanskoj državi samo zato .
KAdija te tuži, kadija ti sudi!
Halal fudbal je najzdraviji!
A u Njemackoj cvjeta sloboda, Ozdil se mora oprostiti jer se slikao sa predsjednikom drzave iz koje vodi porijeklo .... e moja UEFA
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hotmiss.top
Mucke su to. To su govorili i za Putina, pa cojk organizirao sve maestralno. Tako bi i Wrdo isto, pogotovo sad jer je lira opala, treba im prihoda
hahahahaaha kme kme kme, ne damo babu erdogana!
zivio Sultan Tayip Erdogan
Rusija pripojila Krim, pravila sranja u Ukrajini i opet održano svjetsko... a ovima lafo smeta sultan. Ne volim ga, ali pretjeruju.
to ej odlučeno prije Krima
@krezubi_glasac tad su cvjetala ljudska prava u rusiji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
burekdžija se počeo kofrčit pa dobi po guzzovima.
Sram te bilo Erdogane trebo si poginut od pogani da bi te ovi fašisti priznali.
Ma nemoguce. Ovo je neka greska pa neki dan kad je odrzao predizborni skup u Zetri je receno da je on spasitelj turskog naroda. Pa Alija mu je čak ostavio Bošnjake na brigu. Ovo je garant neka urota Danaca i Šveđana jer im je krivo na stanje u Turskoj.
naravno da im je krivo. ne samo smrdljivim vikinzcima dancima i šveđanima nego cijeloj krstaškoj genocidnoj bagri. pošto turski više nije država koja proizvodi samo pamučne jeftine gaće i kebabe, odmah se upalio crveni alarm među krstaškim neoimperijalistima i neokolonijalistima koji bi željei tursku zadržati na nivou jednog Čada ili Malija.
@StatutaValachorum Ma to ti ja govorim ovima krivo što imaju nestabilnu valutu i što sve više ljudi iz Danske, Švedske i Njemačke ide trbuhom za kruhom na rad u Tursku.
Balijaći na aparatima 😆