Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajduk je najstariji klub na balkanu. upravo ce 100-godisnjica kluba.
ako dzeko vrijedi 40 mil. eura, onda ibricic vrijedi bar 80 mil. eura.
NECE IBRA NIKUD IZ HAJDUKA, U NJEMU SAD KUCA HAJDUCKO SRCE.
Problem je što Hajduk ne da Senijada ispod 10 mil. eura. Poklepović ne bi ni za 15 ali uprava gleda profit. A Misketu bi bilo bolje u Istanbulu.
joj kakvi ste vi konji komentarisete a nemate pojma o zivotu fujjjjjjj
Misko, ako si stvarno otisao, svaka ti cast! Galata je veliki klub i Turska je fascinantna zemlja, i tamo se pokazi, fino zaradi i uzivaj ! Bol sans diliyoruz, Miske :)
hehehehehehehehehehe pa normalno dojavili im sluge njihove pootuurchene da je zvjezdan srbin. misimovicu, nista nisi izgubio. yeebesh tuurke
SVE JE DOBRO DOK TURCI NE POČMU DOLAZITI KOD NAS E ONDA JE NAYEBALA OVA NAŠA VLAHADIJA I KOMPLET ŠKUTORIJA
Se.rem vam se u usta nenormalna svima.....
Guziim trenutno staru od AKADEMIKA !
http://poppers.blogger.ba/
Boze dragi...57 komentara o misimovicu u clanku koji pise o ibricicu... hahaha
nece miske nigdje pogresna informacijaaa 100% znam imam neke veze ;)
ma nije mi jasno kako odo tamo,,trebao je doci da potpise u dolinu cupova
ljudi ba necu prec nigdje , evo me u gelzenkirhenu s mladom , imali smo burnu noc, evo i ja citam novine, svasta ovi turci pisu,,, a jest mo dobra mlada,,, :)))