Krvavi obračun
120

Tučnjava Bad Blue Boysa i Torcide na autoputu, palicama razbijali automobile i kafić

Klix.ba
Pripadnici Bad Blue Boysa i Torcide, navijačkih grupa Dinama i Hajduka, potukli su se danas na odmorištu Zir na autoputu A1, javljaju hrvatski mediji.

Naime, Boysi su krenuli prema Splitu, gdje Dinamo igra sa Slogom iz Mravinaca, a Torcida prema Zagrebu, gdje Vrapče dočekuje Hajduk.

Iako je policija dobila dojavu o tučnjavi, nije nikoga zatekla na mjestu događaja.

"Sukob je trajao desetak minuta. Bad Blue Boysi su palicama nasrnuli na pripadnike Torcide. Oštetili su i automobile koji su se nalazili na parkiralištu", rekla je portalu 24sata.hr osoba koja je vidjela tučnjavu.

Upravo toj osobi je automobil oštećen u tučnjavi, a još jedna čitateljka 24sata.hr potvrdila je kako je situacija bila strašna.

"S jedne i druge strane autoputa na benzinske pumpe stigli su u automobilima. Izletjeli su i prelazili autoput ne gledajući prolaze li automobili. Imali su kapuljače, a nosili su baklje i drvene palice. Međusobno su se potukli i gađali bakljama. U jednom kafiću su razbili staklo i bacali stolice jedni na druge. Bilo je još ljudi na benzinskoj pumpi koji su u nevjerici gledali sukob. Policija je došla, ali oni su već otišli", rekla je.