Newcastle
0

Tuča nogometaša završila lomom čeljusti

Totalsport
Andy Carrol (Foto: AP)
Andy Carrol (Foto: AP)
U redovima engleskog drugoligaša Newcastlea u nedjelju je došlo do sukoba dvojice nogometaša na treningu, Stevena Taylora i Andyja Carrolla.

Deblji je kraj u sukobu izvukao Taylor, koji je, prema The Sunu, završio u bolnici sa slomljenom čeljusti i pauzirat će do kraja sezone, dok je Carroll također završio u bolnici na previjanju šake.

Carroll je engleski U21 reprezentativac koji je ove sezone zabio 15 golova i na krilima njegovog učinka se “svrake” trenutno nalaze na vrhu Chamionshipa (engleska druga liga) s dva boda prednosti nad drugoplasiranim West Bromwichom i na najboljem su putu povratka u Premiership.

Taylor je bivši engleski U21 kapiten koji je zbog povrede koljena propustio sve utakmice od januara, a njegov se povratak na travnjake očekivao u sljedeće dvije sedmice.

Spomenuti incident, koji je samo jedan u nizu Newcastleovih nogometaša posljednjih godina, su u klubu sa St. James Parka odbili komentirati.

Poznatiji incidenti u redovima tima posljednjih godina su sukob Leeja Bowyera i Kierona Dyera na travnjaku 2005. godine, kao i tuča Joeyja Bartona u centru Liverpoola 2007., zbog koje je kasnije osuđen na šest mjeseci zatvora.