Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Višak energije. Treba to sve u rudnik poslat.
da se oni dobro umore, ne bi im palo napamet da se marišu 😂 dobri moj šampita
Ovo bi desetak Torcidasa sve rastjeralo. Dva Torcidasa su drzala Sarajlijama crtu, u sred Sarajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako nista bar posteno na sake, a ne kao ovi klosari nemaju muda prici blizu pa bacaj kamenje i krij se iza mase i glumi majmuna.
Faking Milwall!!!
Ovo bi desetak Torcidasa sve rastjeralo. Dva Torcidasa su drzala Sarajlijama crtu, u sred Sarajeva.
@Branimir drzali su crtu u Miljackoj...
@Branimir koji ste vi glupani i jedni i drugi, dok ima kamenjan i rekvizita svi jaki, kad treba sakama tuci dvojica ili trojica se tuku od citave tribine, brate u sumu 10 na 10 udri te se, pustite normalan narod da ide na stadion
Kakva gospoda su englezi. Da nece mozda rizikovat zdravlje policajca, nego ga naoruza kamerom, vi se udarajte koliko mozete, izvuku snimak posalju cestite, napune budzet.
Bolje da su kolektivno otisli u Biblioteku knjige citati
Hahahahhah kao 13 Poljaka kad su zaveli vanredno stanje u Sarajevu. Sarajlijlijice ćuligani se sakrivali u Miljacku punu govana i u pandurske marice. Posle zajedno s murijom bježali od šačice pijanih Poljaka. Ahahahhahahahahahahahjah hahahahahahahahahh Ono je bilo legendarno, još se po evropskim fajtovima priča o tome. Ahhahahah 🤣😅🤣
@CrnaRijeka normalno da se prica, samo vogosca nije sarajevo. To je isto kao da pricaju da su se s boysima sukobili u velikoj gorici il s grobarima/delijama u pancevu. Smijesno. Mahnje iz nazalost komunisticke Tuzle
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Tanko
Vise se ocekivalo od Milwalla,ono isto jebeni crtani South park,nista Rusi i Poljaci i dalje u vrhu
Pitari i manijaci mogu samo se oprobat ko moze vise spida izvuc
Pošteno nema šta. Baš onako džentlmenski i MUŠKI. Sjetim se nekad je ovo bilo normalno kada su obračuni u pitanju. Šakama prijatelju pa ko jači. Danas palica, nož i na kraju pištolj. Naravno u ono vrijeme smo se tukli zajedno BSHO sa jedne i isto tako BSHO sa druge strane. Baš onako na prijateljskoj bazi. I mogu vam reći da smo vjerovali jedni drugima da niko neće pobjeći sa bojnog polja.
ne u basamake
Da da, samo su u BiH nasilni navijaci....
joj ovih europljana sve mi se vise svidjaju kultura na visokom nivou! jesu li vaki nasi hrvati kulturni!
...oni su glavni nosioci europskih vrijednosti...Sačuvaj me Bože srpskog junaštva i hrvatske kulture,rece svojevremeno Krleza,inace i sam hrvat.