Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...
Osoba vidjela djevojcicu vise minuta pod vodom...je li pila i gledala, ili samo gledala
Ne daj Boze nikome ovakvu tragediju... :(((( a kad smo vec kod bazena, ne treba da se zaboravi da je sda unistila bazene na Bentbasi
Ugasi komentare klix!
Ja se zamalo nisam utopio prošle godine, i to čak 10 puta. Bukvalno boli me grlo, imam i alergiju na polen. Ranije sam operisao krajnike pa sad na tom području modrice, struhlo meso, komplikacije. Sve zbog jebene hrane (cola, kolači, žderanje...). I kad uđem u vodu i voda dohvati grlo, ko da mi neko pospe kiselinu ili lužinu to gori. Teško disati. Ovi ljudi moraju biti prvo zdravi, pa kad ih ne boli npr grlo ili pluća tek onda smiju dohvatit vodu. Veće šanse da se vako udave.
ti samo smijes u plicak........do prsa.........ni dalje....jes cuo