Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi izgleda pozaboravljali kako je Real neubjedljiv bio u revanšu protiv Cityja. Ok, izdržali su i prošli na penale, ali djeluju ranjivi pozada, a Bayern ima dobre driblere i navalu. Isto vrijedi i na drugoj strani. Skroz neizvjesno polufinale.😉
Kimmich da čuva Viinicusa nema šanse znači,prognoziram neočekivano lagan prolaz ...
Za ove koji prate fudbal poslednje 2 godine samo nekoliko inf. Kada pominju Bayern zalutao u 1/2 finale. Od 2017 god je samo PSG u Parizu u grupnoj fazi pobijedio Bayern. Nekoliko puta su završili sa 6:0. Kako onda pominjanje o provlačenju? Na penale prolazili ? Ili možda prolazili sa 8:2,7:1... Real se provukao protiv Lajpciga i Cityja a gubio je kući i od Šahtara.
Sramota za uefu sta su dozvolili da ovako lose bude polufinale , da truhljavi bayern igra polufinale je..m ti nogomet !!!
I onako su zalutali u polufinale , malo jači trening za najveći klub na planeti Real Madrid !!!
Šta će jadni , stakleni , sve živo polovno , Real Madrid će da im pokaže da su zalutali u polufinale !!!
Mogu ribery i robben se vratiti reala ne prolaze
Kako misle izbacit Real, kad oni ne primaju gol i kad im lopta pređe crtu
zato primaju iz ociglednog prekrsaja na kroosu :)
al zato daju iz ofsajda i poklonjenih penala
Zanimljivije gledat badminton nego Real, ali oni opet osvajaju LP, nažalost ovoga sporta
Kane 3 gola , Coman 2 gola, Sane 2 gola😉😉☺☺
Kakav penal madrid, bit ce barselona opet, ooooo, oooo, oooo🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Igrali ne igrali real u finalu