Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne morate vi nikad igrati za nas... Svi normalni fudbaleri sa nekim ambicijama nebi propustili priliku da odigraju za svoju domovinu pa makar i sa pola noge. Eto koliko im vrijedi nasa Reprezentacija.. Zasto onda da saradjujemo s FSRS, Od 10 vrijednih igraca iz RS sumnjam da bi i jedan bas izkazao zelju da zaigra za BIH. Napravite svoju reprezentaciju i igrajte protiv Kosova i Katalonije.
a zasto nema mjesta za zajka zebu bolji je od svih ovih igraca nisam navijac zelje ali realno
E poserem se u drzavnost...
u svemu osim u drzavnosti! :)))))
Nista novo RS zaostaje u svemu to i ptice na grani znaju.
Najjace je kad se republiko sprpcani podju hvalit da su kao oni neki gradjani. A istinu za pravdu Banja Luka ni cijela sadasnja RS u zadnjih 20 godina nije izbacila ni jednu normalnu uspjesnu urbanu pop/rock grupu tipa Dubioza lli Letu Stuke npr. Kod njih je najveci domet Igor Vukojevic i Romana buahahaha Uspjesnije bendove ima Bugojno neg BL:)))
Vule sigurno ne laze uostalom vec je igrao za repku..pustite ba tu mrznju bez pokrica samo nagađate...VULE SRBINE HORDE SU UZ TEBE
vule ima vjenjcanje 10.12. nemojte tako :)
najbolji par u odbrani su Milošević-Čović, a kakav Džafić pa on je tek malo proradio kada mu je zaigrao Adilović
To su ovi iz dodiklenda, covece bre,ovaj mi je najjaci koji ne moze zbog privatnih obaveza,propusta reprezentaciju,ogroman pomak u karijeri zbog privatnih obaveza,ludak!!!