Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Centar javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka podnijeće izvještaj protiv navijača fudbalskog kluba \"Široki\" iz Širokog Brijega, čiji su inicijali J. Č., zbog neovlašćene proizvodnje i prometa heroina. Policija je 31. jula oko 20.00 časova u mjestu Podgora, opština Banjaluka, prilikom pregleda autobusa u kome su se nalazili navijači \"Širokog\", kod ovog lica pronašla aluminijumsku foliju sa smeđim prahom koji podsjeća na heroin, ukupne mase 0,4 grama. Lice je privedeno u službene prostorije, gdje je nad njim izvršena kriminalistička obrada, nakon koje je pušteno na slobodu, saopšteno je iz CJB-a Banjaluka.
Svaka čast. Široki je najbolja momčad uz zrinjski u državi, a tu je i sarajevo. Osim ta tri svi ostali su za k.u.r.a.c. Gradić od deset tisuća stanovnika najbolji u državi u nogometu i košarci. To može samo Široki.
rezultat ke glasio 3-2 za siroki bravo momci samo tako nastavite
Široki šampion!!!
A pustili ste komentare pacenici sa Sa-x........ Juce nesto nije bilo moguce komentarisati vijest o rezultatima!!! A papci??? Kako ono Buducnost-Drina 0:1 i Rudar-Leotar 1:0 Kad to izjednacise Buducnost i Leotar...U produzecima vjerovatno!!! PAPANI JEDNI........Kakvi neprofesionalci Boze!!!!!
sarajevo-celik 18 augusta.
ajmo siroki, djavo vas odnijo sta niste avstrijance dobili pa da u euroligu
jeste li sigurni da je 3:2 bilo? nesto mi puno grijesite pa da provejrim.