Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi sto furate nacionalizam da bog da nestali iz Bosne kako vas nije stid??nemate pojma o zivotu
igrao sam nk kresevo nije momak htio namjerno sve je bio sticaj glupih okolnosti...
Sam Pao Sam Se Ubio
stanic je jedan od sponzora zelje zato su bili u kresevu.a n.k.kresevo je njegov privatni klub.
majku li im ustasku...treba to selo kresevo zapaliti...treba iskorijeniti ove krivouste iz drzave BIH
Gdje ste strumfovi bili juce, sto niste sa cakijama usli u teren????
Ovo se moglo desiti igracu Sarajeva, Veleza, Celika, Slobode... Ovo se moglo desiti i puno boljim fudbalerima od Spahica, za kojeg doduse nikad nisam ni cuo i ne znam dal je iz prvog, drugog ili petog zeljinog tima, ali zaista se moglo desiti svima, i nimalo nije uredu podrugivati se. Momku zelim brz oporavak, a Zelji da ispadne iz lige, akobogda... HZ 1987 Sjever je cudo...
Uzas, ne kontam kako nekome moze biti drago da je u jednoj selendri prekinuta karijera mladog covjeka, gadite mi se
@ ale Majka ti se k.ara sa nama ;) TM-87
neznam zasto treba odmah govoriti o nacionalizmu....pa u kreševu igraju i hrvati i bošnjaci i srbi!!!!!
mozes slomiti nogu i kad nezgodno sidjes niz stepenicu mislim...mozda ga covjek nije namjerno udario... nemojte odmah nacionalizam
Pa vi gospodo iz sa-x ništa drugo i ne znate da napisete... Mislite da ce clanak bit citaniji, ako mu se u naslovu spomene krvoprolice???? \'\'\'Ebo vas onaj k\'o vam dopusti da pisete tekstove!!!
ne kontam
Ja nisam mogo vjerovat kad sam vidio, treba napravit neki sastav zelje od onih krkana, pa ih poslat tam. Na prijateljsku, braco.
ČEKAJTE ZAR NIJE AMARU OSIMU(Stripiju,Brki,Mapetovcu)PUKAO LIJEVI BRK.