Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Svako bira svoj put" - BRAVOOO g.Jagodicu! Nema nikakvog moljakanja.. ZMAJ SE NE POSTAJE PREKO NOCI. ZMAJ SI OD RODENJA ILI NISI NIKAKO!
Pozovite Vrsajevica, lazirati cu mu ja rodni list kao sto rade igraci iz Zimbabvea i Eritreje. Avdija crna mamba!
jagodicu srbinu bolje ti napusti klupu nego da zbog tebe napustaju igraci
Sanjin je za 2 klase jaci Od ostalih. ko je gledo utakmicu protiv spanije zna na sta mislim
Svako bira svoj put :) gospodine jagodicu :) ZMAJ SE NE POSTAJE PREKO NOCI,ZMAJ SI OD RODENJA ILI NISI NIKAKO.!!!
Piric je tebo biti vodza tima kapiten a neda se istjera iz repke nikao kodnas da bude cita posla. Nemozemo nikako da odradimo poso da napravimo rezultat svima se otvara karijera a ovako nista bez Respekta.
JEBO LI VAS TA GOVNA IZ NSBIH, JOS UVIJEK NISU PREDSTAVILI NITI POTPISALI UGOVOR SA NOVIM BRANDOM ZA DRESOVE ZA SP! SVE REPKE VEC PREDSTAVILE DRESOVE, CAK I USRANA LEGEA LAZE I PREDAJE PO RAZNIM INSTITUCIJAMA NAVODNI NOVI KIT ZA BIH REPKU, DOK TE SMRDE IZ NS BIH SUTE I NISTA NE GOVORE. JEBEM VAM MATER AKO PONOVO IZABERETE TO GOVNO OD LEGEA. U TOM SLUCAJU SVE IH TREBA STRPATI U ZATVOR ZA KORUPCIJU! TREBA KAKVOG UMJETNIKA ANGAZIRATI, TAMNO PLAVI DRESOVI, NE DRECAVO PLAVI, NEGO TAMNO PLAVI DRESOVI SA BLAGO ZLATNIM DETALJIMA, SLICNO KAO FRANCUZI I BIJELIM GACAMA. CAK I ADIDAS TREBA ODJEBAT JER SU IM DRESOVI DESIGNERI KAO IZ 90tih PROSLOG STOLJECA.
NIKE ILI PUMA, DRESOVI KAO RECIMO FRANCUZI, SA SLICNOM PLAVOM BOJOM BI BILI PUNO POGODAK. MOZE I PUMA KAO U TALIJANA, SA PLAVOM BOJOM KAO U FRANCUZA.
UGLAVNOM OSTAVITE LEGEA, JA GA SIGURNO KUPITI NECU, IZABERETE ADIDAS I NA KRAJU BUDE NEKA VRHOVACKA KOMBINACIJA BOJA I KROJA, NECU GA KUPITI. KUPUJEM ISKLJUCIVO NESTO DOBRO, MODERNO I VEOMA LIJEPO ZA OKO. NECU JA HODATI SA TIM KRKANSKIM DRESOVIMA KOJE CE NEKI KRKAN IZ NSBIH IZABRATI, A POJMA NEMA O TOME. NEKI BIH UMJETNIK TREBA TO DESIGNIRATI I ONDA S TIM DA NSBIH IDE KOD PROIZVODJACA. NARAVNO NAGLASAK NA NOVE FRANCUSKE NIKE I TALIJANSKE PUMA KITOVE.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nisu platili reket jasminu bakovicu, pa ne smiju ni igrati. javna je tajna da 50 000 € se mora platiti za poziv u mladu, a 150 000 e za poziv u A repku
ZARADITE SA NAMA!!! Nudimo jedinstven nacin igranja lota gdje sreca ne igra ulogu!! Nas loto broj je uvijek dobitan!! (preko 10 000 eura zarade) plus odlican tim koji analizira parove i pronalazi informacije o kladenju (preko 10 000 kn mjesecne zarade).. sve to na http://betoholicari.bloger.index.hr/
Nek Prcic igra sa ovim amaterima kako vas nije sramota..
Ne moraju izdajnici ni doci. Imamo mi bolji od njih.
hajd sto lazes mene i ovaj napaceni narod, ali sto lazes sebe??? gdje su ti bolji???
cuj gdje su pa evo ih na okupljanju, a sigurno ima jos igraca koji nisu pozvani, a sto su debili otkazali covjek ih fino zovnuo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bog nam pomogao ako nam je ovo buducnost A-selekcije
krasce se opet iz njemacke, francuske i ostalih drzava vec formirani igraci
jado vlagodicu, daj ostavku, nek dodje neko ko nece gurat babine sinove
Bravo za Jagodica, nama moljakanja, ko hoce hoce ko nece mars u tpm
TPM je nacionalisticka stranka Sjevernog Mozambika i treba ih tamo otjerat