Trgovac zarađuje na incidentu
0

Trgovina u Kopenhagenu ismijava Nicklasa Bendtnera

Totalsport
Prošlog je vikenda Arsenalov nogometaš na posudbi u Juventusu Nicklas Bendtner uhvaćen kako vozi u pripitom stanju ulicama Kopenhagena u suprotnom smjeru. Lokalni trgovac odmah se sjetio kako zaraditi na tom incidentu.

Danski dnevnik Ekstra Bladet tako piše kako je spomenuti trgovac osmislio kreativni poklon-paket koji sadrži figuru Nicklasa Bendtnera sa Eura 2012. godine, automobil-igračku, te magnet u obliku pivske boce Tuborga, a proizvod je popularno nazvan "Bendtner Set".

U početku su iz šale u prodaju puštena tek dva takva paketa, ali kako su brzo prodani, krenulo se u daljnju proizvodnju.

Kao sol na ranu Bendtneru Ekstra Bladet je servirao i podatak kako Juventus nije prodao niti jedan njegov dres u svom fan-shopu otkako je danski napadač stigao u Torino u augustu prošle godine.

Podsjećamo, Bendtnera je vožnja u pijanom stanju (3.5 puta većui nivo alkohola u krvi od dopuštene, op.a.) koštala 97.000 funti kazne, oduzimanja vozačke dozvole na tri mjeseca, te izbacivanja iz danske reprezentacije na šest mjeseci.