Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podcijenjen, a igra isto da mu je 22 god.
nista narocito..slucajno asistirao..inace tanak igracic, trecerazredni
Gdje je bio protiv Irske?
Mozete pricati sta hocete, ali realno, Vedo je od svih nasih reprezentativaca trenutno u najboljoj formi. Od prije dva mjeseca, otprilike, se poceo zahuktavati i sad je bas uhvatio dobar ritam. Steta samo sto je napravio onaj glupi crveni karton i dobio veliku kaznu, a da nije bilo toga siguran sam da bi imao bar jos poneki gol na kontu. Svaka cast majstore!!
Da hocete tako u repki igrat bili bi sad svjetski prvaci
Jao kakva asistencija, sutra ću zbog ovog naći posao i platu od 2000 maraka. De ne smarajte nas s ovim tornjakom/klocom. Jadni mi ako nam on bude uzdanica u narednim kvalifikacijama, nek se ugasimo.
Ne seri sviju ti.