Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja carolije i k.aaarine, pa veca je carolija onaj ubacaj
Kakvi ste vi ljubomorni ljudi. Ma znate koliko njega boli sto vi mislite da je on nafuran. Covjek dobro igra i to je jedino bitno
@2010ST33 A to Ronaldo ne pada? Pa vise simulacija nisam vidio nikad prije, nego od doticnog. Ne kazem ja da Ronaldo ne valja, i mizerno mi je usporedjivati Messija i njega. Ali Messija znaju i oboriti i po par puta ali mali grabi. Ja ne znam gdje ti gledas utakmice. Obojica imaju svoje cari, i nema bolji. Obojica dobri u svom stilu.
Jos malo pa ce bit ko Dzeko nas dijamant!
$100000 ko mu polomi noge.
E moji \'strucnjaci\' po ovome je onda Inzaghi 10 puta bolji od njega jer je ledjima u finalu Lige prvaka dao gol! I nemojte poredit njega i Messija, nema smisla, Messi je klasa za njega! Pozz svima koji znaju sta je fudbal ;)
ovaku ju je udario da ne pokvari frizuru
Smijesno je da ste napisali da ne pokazuje trikove...hahahahaha...pa covjek je pojam za driblanje..ccc...mnogo neprofesionalno od clanka ovog autora
na kraju ih malo ismijavao , hahahha
koji bolesni ljubomorni papci
nije htio glavom udarit, trebat ce mu za fakulteta!!!
Jaooo čarolije, hahaaha, ako je ovo čarolija, onda sam ja Nil Amstrong! hahaha Ok, zna Ronaldo igrati fudbal, u to nema sumnje, ali fkt ne znam šta je čarobno ovdje?
ojjjjjjj konja,,,,,,,pa ovo i budala zna..........
koji ciganin portugalski firaun!!! messi je za njega DZEKO !!!!
Jarane, ako nije on dao go, taj se ni ne raduje