Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt te Dinamo cuvaj glavu
Ipak je on dobio ovu utakmicu.
koji je rezultat, pita trener???!!!!.... izgubili ste 2:0.... ⚰🕇🔚🙏😵
Nije mu defibrilator spasio život, već onaj ko ga je znao postaviti i upotrebiti. U nekim zemljama EU (Danska, Švedska i sl.) imate defibrilatore na najprometnijim ulicama (obično ulična svjetiljka) koji se mogu postaviti na unesrećenog i automatski će odraditi svoje. Ali, treba ga prvo neko postaviti.
@Miles Dyson i u Hrvatskoj na prometnijim mjestima u gradovima postoje kutije sa defibrilatorima...ne treba tu puno ni pameti ni novaca, samo volje!
U Zenici imamo 3-4 komada na prometnim mjestima, tipa gradska trznica, arena i sl. Lagan je za upotrebu, laik moze da ga koristi.
kakav (jeftini) marketinski trik .... napisat “ trener Dinama”, a ne “trener Dinama Bukurešt”!
@Nerealni jeftin, al smo svi mi koji čitamo ove komentare na njega nasjeli. Što znači (ukoliko si ti u pravu) - i mi smo jeftini. Uživaj ba i opusti se. Vidiš da je preživio. :)
"Ipak, dobio je najvažniju bitku, ostao je živ i pri zdravoj pameti, što je NEKADA puno važnije od utakmice za tri boda koja traje 90 minuta" ????? Stvarno ste ovako napisali ???? ... NEKADA je vaznije ostati ziv ?? .... U najmanju ruku neozbiljno..
Oklen doktori na terenu?