Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bh liga kakva je takva je nasa je ja je volim!!!
Kakav je ovo skup pitara ovjde. Nastavi NIZ !!!! :D
Nastavak niza... Svi što su ti seku karali...
hahahahahah zar vama na toj popisanoj tribini dozvoljavaju da se tako izrazavate taj vas vehabijski pokret ! :D
Na sta je Zeljo i Zeljovci :) spali?! Tu koridu od lige treba ukinuti jedno par godina, napraviti reorganizaciju timova i takmicenja i poceti ispocetka. Ovo samo ide sve dublje i dublje u ponor....kraja nema.
3 boda su 3 boda i ne treba gledat u zube pobjedi..Ipak to je seljacka ekipa Vitez koja bi da se tuce na terenu a ne da igra fudbal ! Sve do Kraja Željo Nema Predaje ! Momci Svaka Cast !
Standardno skretnicarski,izbijaj,pa sta bude bude.Zamolio bi skrete da sutra u 20:45 pogledaju najkvalitneniju i najbolju ekipu u BIH,a uz to jedinu ekipu iz BIH koja je na tabeli medju najboljim na svijetu.
esi mi dobar?
sta ima kukesi, sta ima zeta hahah i pogledaj malo bolje tabelu najboljeg i naj trofejnijeg bh kluba
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
lahko sam nastimao ovo sa plavcicem,doduse i sudija je jako pristupacna osoba...
To je domet nasih klubova...od kojih je samo ime ostalo...jel to za pohvalu sto je Zeljo dobio Vitez....
Plavčiću legendo
Sta zasluzena pobjeda ba? o.O Vitez napadao cijelo vrijeme penal im nisu sviran, sudija ih zakino za aute,kornere,ofsajde. Ova tekma je sramota lige nase.
pa nisam ja djaba potplatio sudiju...
sine moj!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa ima li kod vas drugog naslova za BH ligu, osim tipa "Treneri slozni"