Nogomet
0

Treneri složni, Vitez zasluženo slavio protiv Zvijezde

Klix.ba
Nogometaši Viteza danas su na stadionu Kamberovića Polje upisali svoju treću pobjedu u dosadašnjem dijelu sezone, a prvi asistent trenera, Veseljko Petrović zadovoljan je igrom svojih nogometaša.
Veseljko Petrović (Foto: Klix.ba)
Veseljko Petrović (Foto: Klix.ba)

"U pripremi smo najviše radili na tome da psihološki vratimo ekipu. Imali smo tri poraza u nizu i najviše nas je zabolio posljednji u Prijedoru, gdje nismo iskoristili svoje šanse. Dešavanja u klubu i ostavka su utjecali na to da momci zaista psihološki padnu, ali radili smo i mislim da smo dobro odigrali. Oni su dali svoj maksimum i mislim da smo zasluženo slavili", kazao je Petrović.

Denis Taletović (Foto: Klix.ba)
Denis Taletović (Foto: Klix.ba)

Nogometaši Zvijezde nakon dvije pobjede na domaćem terenu, danas su u gostima savladani rezultatom 3:1. Šef struke NK Zvijezda Denis Taletović čestitao je Vitezu na pobjedi, te ukratko prokomentarisao utakmicu na Kamberovića polju.

"Danas nismo bili na nivou kao u prethodna dva kola gdje smo odigrali veoma dobro, a danas je u određenim momentima došlo je do pada koncentracije što je na kraju utjecalo i na igru, ali želim da čestitam Vitezu na zasluženoj pobjedi", zaključio je Taletović.